• Delivery 3-5 days

ANGELS & DEMONS

Angels & Demons - Secret Wings

En faktiskt lite revolutionerande anti-age produkt som verkligen funkar! Angel & Demons har tagit fram denna produkt med hyaluronsyra (sodium HA) och Matrix Elastic Fibre mask som är patenterad i 140 länder! Man sover med HA-syran och masken som täcker huden under ögonen och på sidorna – helt magisk produkt mot ålderstecken och rynkor vid ögonen – vi kunde såklart inte låta bli att ta in dessa! 🙂

Vi har testat själva såklart och är supernöjda so far! – Man lägger HA syran på huden – lägger på maskerna under ögonen – sover med masken på över natten (går även att ha på under dagen såklart – men natten tycker vi är perfekt!) – sen kan man återvinna en gel eller facemist av det som finns kvar på masken efter nattens kur – så man får ut fler produkter av en!

Lådan innehåller 5 paket med masker, dvs man kan göra behandlingen i  5 nätter, hur ofta du lägger masken är efter behov – men lagom tycker vi kan vara en gång i veckan och sedan använda misten eller gelen dagarna mellan!

Kommer i fantastisk ask med instruktioner.

  • Secret Wings bygger på det unika patentet Matrix Elastic Fiber som har en bionisk* hudförmåga och en extremt hög effekt av att återfukta. Det genererar en kraft som sträcker din hud i 6 olika håll för att öka spänstigheten i huden.
  • Krymper porer och reducerar rynkor
  • Saktar ner din huds egen avdunstningen av fukt.
  • Främjar kollagenförnyelse, ökar hudens elasticitet och ger en korttids avsaltning för långvarig borttagning av rynkor.

Även om hyaluronsyra (HA) kan hittas naturligt i de flesta celler i kroppen, finns den i de största koncentrationerna i hudvävnaden. Nästan 50% av kropparna HA finns här. Det finns både i de djupa underliggande hudområdena och i de synliga epidermiska toppskikten.

Ung hud är mjuk och elastisk och innehåller stora mängder HA som hjälper till att hålla huden ung och spänstig, med ålder minskar hudens förmåga att producera HA. HA ger kontinuerlig fukt till huden genom att binda upp till 1000 gånger dess vikt i vatten.

MULTIFUNCTIONAL

Secret wings is next-level skin repair, our multifunctional solutions have you covered. Calibrated to deliver results, they simplify daily rituals while also minimising clutter and waste. Our approach means you use less products more frequently, ensuring potency and freshness.

Secret wings keeps bringing you amazing magic beyond it´s own value.

Huden är vårt största organ och absorberar 70 procent av vad som appliceras på ytan. Det finns inga tungmetaller, hormoner, lysrör medel eller skadliga ingredienser som ingår i våra produkter. Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »
Andra köpte även

The product has been added to your cart